Stek wołowy „New York" (sezonowany 100 dni) 280 gr."
Mięso wołowe na steka „New York”jest to sam środek rostbeefa z bydła rasy Angus i Hareford,który dojrzewa tzw.”metodą suchą”w specjalnej szafie dojrzewalniczej firmy Arredo inox.
Jest to jedyna metoda w której steki nabierają głęboko orzechowego smaku, a ich (pH) wzrasta z każdym tygodniem od wartości (0,1-7,4) po okresie studniowym. Dzięki temu steki są wyjątkowo kruche i delikatne a długotrwały okres dojrzewania powoduje przemianę kolagenu w ich „dobroć”.
Steki sezonowane tą metodą to mięso „Premium”podawane w najlepszych restauracjach świata. Produkt spożywać po obróbce termicznej, termin przydatności (7 dni) od daty pakowania. Przechowywać w temp.(2-6 st.C)Możliwość zamawiania cały tydzień.Wysyłka:poniedziałek,środa,czwartek.
Bezpieczna dostawa DPD. Każdy produkt jest pakowany próżniowo i zabezpieczony do transportu.
Towar wysyłamy w poniedziałki, środy i czwartki.
Możliwy odbiór osobisty produktów Plac Imbramowski 16 31-212 Kraków
Płatność poprzez BLIK lub przelew online
Regulamin zamówień