Stek wołowy „New York" (sezonowany 100 dni) 280 gr."
search
  • Stek wołowy „New York" (sezonowany 100 dni) 280 gr."

Stek wołowy „New York" (sezonowany 100 dni) 280 gr."

102,90 zł
Brutto Dostawa w 24h

Mięso wołowe na steka „New York”jest to sam środek rostbeefa z bydła rasy Angus i Hareford,który dojrzewa tzw.”metodą suchą”w specjalnej szafie dojrzewalniczej firmy Arredo inox.

Jest to jedyna metoda w której steki nabierają głęboko orzechowego smaku, a ich (pH) wzrasta z każdym tygodniem od wartości (0,1-7,4) po okresie studniowym. Dzięki temu steki są wyjątkowo kruche i delikatne a długotrwały okres dojrzewania powoduje przemianę kolagenu w ich „dobroć”.

Steki sezonowane tą metodą to mięso „Premium”podawane w najlepszych restauracjach świata. Produkt spożywać po obróbce termicznej, termin przydatności (7 dni) od daty pakowania. Przechowywać w temp.(2-6 st.C)Możliwość zamawiania cały tydzień.Wysyłka:poniedziałek,środa,czwartek.

Ilość
Produkt dostępny

  Dostawa Kurierem DPD

Bezpieczna dostawa DPD. Każdy produkt jest pakowany próżniowo i zabezpieczony do transportu.

  Wysyłka zamówień

Towar wysyłamy w poniedziałki, środy i czwartki.

  Odbiór osobisty

Możliwy odbiór osobisty produktów Plac Imbramowski 16 31-212 Kraków

  Bezpieczna płatność online

Płatność poprzez BLIK lub przelew online

 

Regulamin zamówień

Skład: mięso wołowe 100%.

Najlepszy sposób przygotowania: Wypalić grilla w temp 400 st.Oczyścić ruszty drucianą szczotką i przesmarować olejem jadalnym.Ustabilizować temperaturę do 380 st.Grillować steka przez 2,5 min.pod zamkniętą pokrywą (str.1),po czym obrócić steka i powtórzyć grillowanie dla (str.2). Na tak wysmażonego steka nakładamy masło czosnkowe oraz doprawiamy solą i pieprzem.SMACZNEGO!

Stek wołowy „New York"...

102,90 zł