Kacze mięso zarówno jak inne produkty drobiowe, charakteryzuje się dużą zawartością białka. Jest lekkostrawne i łatwo przyswajalne. Posiada ono niską zawartość cholesterolu w porównaniu z innymi mięsami: wieprzowym czy wołowym. W sprzedaży oferujemy pańsku kaczkę pekińską.
Mięso z kaczki z polskiej hodowli. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Mięso z kaczki z polskiej hodowli. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Mięso z kaczki z polskiej hodowli. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Mięso z kaczki z polskiej hodowli. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Mięso z kaczki z polskiej hodowli. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Mięso z kaczki z polskiej hodowli. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Mięso z kaczki z polskiej hodowli. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Mięso z kaczki z polskiej hodowli. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Mięso z kaczki z polskiej hodowli. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Mięso z kaczki z polskiej hodowli. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Kaczka wędzona jest marynowana w zalewie ziołowej a następnie wolno wędzona drzewem olchy szarej.Uzyskuje przez to wyjątkowy smak. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt gotowy do spożycia MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Jestem pasjonatem sztuki tworzenia rzeczy wyjątkowych,więc jak masz swój pomysł i chcesz żebym Ci pomógł to razem to zrealizujemy!!! Więc śmiało.Musi nam się udać.Co dwie głowy to nie jedna!!Pisz do mnie na whatsapp,e-mail,dzwoń,messenger.Pozdrawiam Paweł Kitner tel.668121413 .Wycena jest indywidualna dla każdego zamówienia.