Mięso cielęce pozyskiwane jest z cieląt do szóstego miesiąca życia. My posiadamy mięso jedynie ze zwierząt do 8 tygodnia życia aby było ono jak najlepszej jakości. Dzięki temu mięso jest jasnoróżowe, delikatne, poprzerastane jedynie tkanką łączną, nie zawiera prawie w ogóle tkanki tłuszczowej. Cielęcina jest świetnym źródłem białka, żelaza, cynk...
Mięso cielęce pozyskiwane jest z cieląt do szóstego miesiąca życia. My posiadamy mięso jedynie ze zwierząt do 8 tygodnia życia aby było ono jak najlepszej jakości. Dzięki temu mięso jest jasnoróżowe, delikatne, poprzerastane jedynie tkanką łączną, nie zawiera prawie w ogóle tkanki tłuszczowej. Cielęcina jest świetnym źródłem białka, żelaza, cynku oraz witamin z grupy B.
Polędwiczka cielęca jest pozyskiwana z cielaków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Gicz cielęca ossobuco jest pozyskiwana z cielaków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Antrykot cielęcy jest pozyskiwany z cielaków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Antrykot cielęcy jest pozyskiwany z cielaków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Kotlet cielęcy jest pozyskiwany z cielaków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Mostek cielęcy jest pozyskiwany z cielaków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Mostek cielęcy jest pozyskiwany z cielaków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Roladka cielęca jest pozyskiwana z cielaków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Kotlet cielęcy jest pozyskiwany z cielaków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Kotlet cielęcy jest pozyskiwany z cielaków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Łopatka cielęca jest pozyskiwana z cielaków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)
Łopatka cielęca jest pozyskiwana z cielaków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)