Mięso wołowe uzyskiwane jest z bydła pomiędzy szóstym a trzydziestym miesiącem życia. U nas w Masarni znajdziecie Państwo jedynie mięso z młodych, polskich byków klasy „U”. Wypasanych w naturalnych warunkach, na zielonych terenach wolnych od pestycydów. W okresie zimowym, zwierzętom jest dostarczana pasza bez GMO.
Dzięki temu, mięso po przygotow...
Mięso wołowe uzyskiwane jest z bydła pomiędzy szóstym a trzydziestym miesiącem życia. U nas w Masarni znajdziecie Państwo jedynie mięso z młodych, polskich byków klasy „U”. Wypasanych w naturalnych warunkach, na zielonych terenach wolnych od pestycydów. W okresie zimowym, zwierzętom jest dostarczana pasza bez GMO.
Dzięki temu, mięso po przygotowaniu jest kruche i miękkie. Ponad to wołowina jest bogata w: pełnowartościowe białko, żelazo, potas, cynk oraz witaminy z grupy B.
Polędwica wołowa jest pozyskiwana z byków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)Zobacz przepis na YouTube: Pieczona polędwica wołowa
Szponder wołowy jest pozyskiwany z byków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku) Zobacz przepis na YouTube:Żebro wołowe z grilla
Szponder wołowy jest pozyskiwany z byków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Waga produktu może się wahać: +/- 50g. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku) Zobacz przepis na...
Łata wołowa jest pozyskiwana z byków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Waga produktu może się wahać: +/- 50g. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku) Zobacz przepis na...
Łata wołowa jest pozyskiwana z byków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Waga produktu może się wahać: +/- 50g. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku) Zobacz przepis na...
Rostbef wołowy jest pozyskiwany z byków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Waga produktu może się wahać: +/- 50g. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku) Zobacz przepis na...
Rostbef wołowy jest pozyskiwany z byków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Waga produktu może się wahać: +/- 50g. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku) Zobacz przepis na...
Antrykot wołowy jest pozyskiwany z byków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Waga produktu może się wahać: +/- 50g. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku) Zobacz przepis na...
Antrykot wołowy jest pozyskiwany z byków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Waga produktu może się wahać: +/- 50g. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)Zobacz przepis na...
Pręga wołowa jest pozyskiwana z byków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Waga produktu może się wahać: +/- 50g. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)Zobacz przepis na...
Pręga wołowa jest pozyskiwana z byków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Waga produktu może się wahać: +/- 50g. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku)Zobacz przepis na...
Gulasz wołowy jest pozyskiwany z byków ras mięsnych hodowanych w naszym regionie „Beskidu Wyspowego” Waga produktu może się wahać: +/- 50g. Termin przydatności: 5 dni od daty pakowaniaSposób przechowywania: 2-6 stopnie CelsjuszaProdukt wymaga obróbki termicznej. MOŻLIWOŚĆ ZAMAWIANIA CAŁY TYDZIEŃ Z DOSTAWĄ :(od Poniedziałku do piątku) Zobacz przepis na...