Rozpływające się w ustach żebro wołowe z grilla, czy to możliwe? Frytki z batatów #panizmięsnego TM5

Tatar wołowy mielony czy siekany? rozpływający się w ustach tatar! Sos śliwkowy a’la #panizmięsnego

Rozpływający się w ustach Policzki wołowe, podawane z ręcznie robionymi kopytkami a’la#panizmięsnego

Inspiracja na niedzielne śniadanie! Kanapka z PASTRAMI i jajkiem po benedyktyńsku #panizmięsnego

Sekret idealnego schabowego? #panizmięsnego obala mit moczenia mięsa w mleku.Idealny kotlet schabowy

Najlepsze szaszłyczki wołowe w zanzibarskim stylu. Tradycyjne Mishkaki, BBQ EDDY & #panizmięsnego.

Idealny Burger wołowy, przydatne wskazówki! Podany z wiosennym majonezem #panizmięsnego

Przepis na idealny stek! Lepszego nie jadłeś. Test dwóch metod kruszenia mięsa. a'la #panizmięsnego

Sylwestrowy Strogonow najlepszy na kaca! Z czego robi go #panizmięsnego

Soczysty i słodziutki Pasztet Świąteczny! Co dodajemy do pasztetu? a'la #panizmięsnego

Aromatyczne szaszłyczki z mięsa mielonego, kofta kebab a'la #panizmięsnego

Odcinek no.3 : Kanapka z rostbefu wołowego a’la #panizmięsnego

Odcinek no. 2 : Pieczona polędwica wołowa a'la #panizmięsnego

Odcinek no.1 : Rosół z pręgi wołowej a’la #panizmięsnego


certyfikat